Workshops

Met een workshop cajón door Peter Deiman haal je een wereldact in huis. Ritmes van over de hele wereld klinken als een klokje op de cajón.

Of het nu Peruaans, Spaans, Afrikaans, Zuid-Amerikaans of een lekkere popgroove is. Het ene moment is  het en masse, één ritme door de hele groep gespeeld, even later worden verschillende ritmes door verschillende groepen tegelijkertijd gespeeld.

Alles stap-voor-stap ingestudeerd totdat de grooves er soepel uitrollen. Met een koffer vol authentieke kleine percussie-instrumenten worden de speelstukken verder aangekleed.
Blikvanger is de originele Peruaanse ezelskaak. De workshops zijn gelardeerd met muziekfragmenten en stukjes film van hoe het er bijvoorbeeld in cajón moederland Peru aan toegaat. 

Peter Deiman heeft speciaal voor workshops de beschikking over 20 pure Peruaanse cajóns, handgemaakt voor hem door de bekende bouwer Pedro Rodriquez uit Lima.

In de afgelopen jaren deed Peter Deiman honderden workshops voor kinderen, scholieren en volwassenen, via ondermeer Dubbelzijdig, CQ Emmen, NTM-Percussie Assen, GGZ, De Kunstbeweging, Muzerie Zwolle, Artez Enschede, De Amer, Vancore Joure, Penitentiaire Inrichting Veenhuizen, ICO Assen en bedrijven als Ardagh.

Interesse? 

Neem contact op over de workshop mogelijkheden.

workshop carmel college